Χρήστος Λουκάς

Χρήστος Λουκάς

Ο Χρήστος Λουκάς έχει διατελέσει στέλεχος επιχειρήσεων σε πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις. Εδώ και 20 χρόνια έχει εργαστεί σε θέσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ σε φαρμακευτικές εταιρίες, σε βαριές βιομηχανίες, στον κλάδο των κατασκευών και των τροφίμων.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ (Μάρκετινγκ και Επικοινωνία) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το ίδιο πανεπιστήμιο. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια μάρκετινγκ και πωλήσεων φορέων όπως το Chartered Institute of Marketing, της ΕΕΔΕ, της ΕΕΦΑΜ και άλλα.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα διεύθυνσης και ανάπτυξης πωλήσεων, στρατηγικού μάρκετινγκ, εκπαίδευσης πελατών, καθώς και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς σε Online courses για θέματα τουρισμού και κατά καιρούς παρουσιάζει επίκαιρα θέματα μάρκετινγκ σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του ίδιου Πανεπιστημίου. Παράλληλα, συμμετέχει σε διαδικασίες mentoring νεοεισερχόμενων στην αγορά εργασίας.