Μηλιοπούλου Ζωζέτα

Μηλιοπούλου Ζωζέτα

Η Ζωζέτα Μηλιοπούλου έχει πτυχίο από το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Α. Π. Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακό στις πολιτιστικές σπουδές και διδακτορικό τίτλο στην επικοινωνία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Στα 25 και πλέον χρόνια της καριέρας της έχει εργαστεί ως κειμενογράφος και creative director σε μεγάλες διαφημιστικές εταιρίες και έχει βραβευθεί για τη δουλειά της. Έχει συνεισφέρει ο σύμβουλος σε μεγάλα έργα επικοινωνίας όπως η εκστρατεία της Coca-Cola Hellas για την Ολυμπιάδα 2004 κι έχει ασχοληθεί ενεργά από νωρίς με τη δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου στα νέα μέσα.

Από τον Οκτώβριο του 2011 και για 3 χρόνια, διετέλεσε ιδρυτικό στέλεχος, επικεφαλής δημιουργικού και περιεχομένου στην εταιρεία Tenfour agency.

Έχει διδάξει επί 12 χρόνια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, το πρώτο μάθημα στα ελληνικά για εφαρμοσμένη δημιουργική γραφή. Έχει επίσης διδάξει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και σε ΤΕΙ, μαθήματα γύρω από την επικοινωνία, τα νέα μέσα, τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ, ενώ παραδίδει σεμινάρια γύρω από εξειδικευμένα αντικείμενα στον χώρο της επικοινωνίας και των νέων μέσων. Στο DEREE εργάζεται από το 2015.