Σταμάτης Καραβασιλειάδης

Σταμάτης Καραβασιλειάδης

 

 

 

 

 

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1968 από γονείς με εμπορική δραστηριότητα και από νωρίς είχε ξεκαθαρίσει την επαγγελματική του κατεύθυνση στον χώρο των επιχειρήσεων.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο North College Θεσσαλονίκης και το μεταπτυχιακό του στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων ήταν στην Στρατηγική Επικοινωνία και το Marketing.

Η Επαγγελματική του εμπειρία προέρχεται από Επιχειρήσεις όπως Barilla Hellas (Misko, Barilla), Perfetti Van Melle Hellas (mentos, Chupa Chups, Big Babol, Vivident) όπου κατείχε θέσεις στα τμήματα Πωλήσεων, Marketing, Trade Marketing, Logistics.

Από το 2013 έως 2018 από την θέση του Εμπορικού Διευθυντή και μέλος του Δ.Σ. κατάφερε την χρηματοοικονομική μεταστροφή της εταιρείας σε περιβάλλον κρίσης από ζημίες σε κερδοφορία ενώ τα μερίδιά της από 17% αναπτύχθηκαν στο 30% σε μια κατηγορία με πτωτικές τάσεις.

Από τις αρχές του 2019 δραστηριοποιείται στον κλάδο της εκπαίδευσης σαν καθηγητής μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Κρητών Άρτος και της Americat.