Ποιοι είμαστε

Η Zisimatos Management

profil

Η Zisimatos Management, ιδρύθηκε από τον Γιάννη Ζησιμάτο το 2006 με σκοπό να συμβάλει στην δημιουργία και υποστήριξη αποτελεσματικής Οργάνωσης και Διοίκησης, μέσω της παροχής ολοκληρωμένων και αλληλο-σχετιζόμενων επιχειρησιακών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Η πολύτιμη πολύχρονη πρακτική εμπειρία των συνεργατών μας ως Διευθυντικά Στελέχη, Επιχειρηματικοί Σύμβουλοι και Εκπαιδευτές Επιμόρφωσης, εγγυάται το υλοποιήσιμο των έργων που θα μας ανατεθούν.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας, η εξειδίκευση μας σε όλες τις επιμέρους λειτουργίες μίας επιχείρησης, από όλους τους κλάδους επιχειρηματικότητας, σε συσχέτιση με την ευρύτερη επιχειρηματική γνώση σε θέματα στρατηγικής και επιμέρους πολιτικών.

Σκοπός της εταιρίας είναι η οργάνωση των επιμέρους τμημάτων μιας επιχείρησης, η  σωστή καθοδήγηση των στελεχών της και η ανάπτυξη των κερδοφόρων πωλήσεων.

Το βιογραφικό του Ιδρυτή

Ο Γιάννης Ζησιμάτος είναι γεννημένος το 1965 στην Αθήνα, έχει διατελέσει για σειρά ετών Διευθυντικό Στέλεχος Επιχειρήσεων (Βιομηχανικές, Εμπορικές, Παροχής Υπηρεσιών) και διατελεί σήμερα Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Εκπαιδευτής Στελεχών.

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διαθέτει Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Nottingham Trend University  και έχει ολοκληρώσει τις – εξ αποστάσεως – σπουδές του στο πρόγραμμα «ManageMentor» του Harvard.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 και για μία 20ετία διετέλεσε – με επιτυχία – Διευθυντικό Στέλεχος σε επιχειρήσεις, περνώντας από όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης  όπως Πωλήσεις, Οικονομική Διεύθυνση, Διοικητική Διεύθυνση & HR, Παραγωγή, Supply Chain, Διασφάλιση Ποιότητας.

Ως  Business Consultant σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, έχει εκπονήσει μελέτες Sales Plan, Financial Plan, Business Planproject ανάδειξης προβλημάτων, αυτοματοποίησης διαδικασιών, δημιουργίας συστημάτων διοίκησης, οργάνωσης και λήψης αποφάσεων, αξιολόγησης προσωπικού.

Από το 2006 έχει διαμορφώσει αποτελεσματικά Συστήματα Διοίκησης σε δεκάδες επιχειρήσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα, έχει διενεργήσει Coaching και Mentoring σε δεκάδες επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων (γενικούς διευθυντές, στελέχη πωλήσεων, κλπ), έχει διενεργήσει συνεντεύξεις σε 100άδες στελέχη επιχειρήσεων και έχει αξιολογήσεις 100άδες υποψηφίους.

Ως εκπαιδευτής σεμιναρίων έχει χιλιάδες ώρες διδασκαλίας (συνεργαζόμενος με διάφορα εκπαιδευτικά κέντρα όπως ΕΕΔΕ, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, PRIMUS, PROSEMINARS, ΚΕΚ ΕΛΤΑ κλπ), έχοντας  εκπαιδεύσει προσωπικό και στελέχη  σε περισσότερες από 500 επιχειρήσεις σε σεμινάρια Management & Soft Skills, Οικονομικά, Πωλήσεων, Παραγωγής.

Επιπροσθέτως, έχει διδάξει σε προγράμματα MBΑ της ΕΕΔΕ, στο Sales Academy της Ναυτεμπορικής στο Sales Diploma της ΕΕΔΕ και στο Μεταπτυχιακό Οικονομικής Διοίκησης της ΕΕΔΕ. Τέλος, έχει συγγράψει δεκάδες εκπαιδευτικά εγχειρίδια.