Ποιοι είμαστε

Η Zisimatos Seminars & Management

profilΗ Zisimatos Seminars & Management Επιχειρηματικοί Σύμβουλοι, ιδρύθηκε από τον Γιάννη Ζησιμάτο το 2006 με σκοπό να συμβάλει στην δημιουργία και υποστήριξη αποτελεσματικής Οργάνωσης και Διοίκησης, μέσω της παροχής ολοκληρωμένων και αλληλοσχετιζόμενων επιχειρησιακών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Η πολύτιμη πολύχρονη πρακτική εμπειρία των συνεργατών μας ως Διευθυντικά Στελέχη, Επιχειρηματικοί Σύμβουλοι και Εκπαιδευτές Επιμόρφωσης, εγγυάται το υλοποιήσιμο των έργων που θα μας ανατεθούν.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας, η εξειδίκευση μας σε όλες τις επιμέρους λειτουργίες μίας επιχείρησης, από όλους τους κλάδους επιχειρηματικότητας, σε συσχέτιση με την ευρύτερη επιχειρηματική και οικονομική γνώση σε θέματα στρατηγικής και επιμέρους πολιτικών.

Σκοπός μας είναι η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών μέσω της προσήλωσης στην εξυπηρέτηση των αναγκών των επιχειρήσεων. Επιδίωξή μας είναι η επεξεργασία ρεαλιστικών λύσεων, η μεταφορά γνώσεων και εμπειριών και η συνεχής καθοδήγηση / υποστήριξη των πελατών μας.

Το βιογραφικό του Ιδρυτή

zisimatos-photo

Ο Γιάννης Ζησιμάτος είναι γεννημένος το 1965 στην Αθήνα, έχει διατελέσει για σειρά ετών Διευθυντικό Στέλεχος και διατελεί  Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Εκπαιδευτής Στελεχών.

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διαθέτει Master in Business Administration – MBA, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο πρόγραμμα «ManageMentor», έχει εφαρμόσει Συστήματα Διοίκησης, κατέχει Certificate in IFRS, άδεια άσκησης Οικονομολογικού Επαγγέλματος,  είναι πιστοποιημένος εισηγητής εκπαιδευτικών σεμιναρίων,  είναι σύμβουλος Επαγγελματικής Συμβουλευτικής του ΙΝΣΕΤΕ και έχει διατελέσει θεματικός σύμβουλος ΕΟΜΜΕΧ.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 και για μία 20ετία διετέλεσε – με επιτυχία – Διευθυντικό Στέλεχος σε επιχειρήσεις, περνώντας από όλες τις λειτουργίες μιας επιχειρηματικής μονάδας όπως Πωλήσεις, Παραγωγή / Κοστολόγηση, Προμήθειες, Λογιστήριο, Αγορές, Εσωτερικό Έλεγχο, Διασφάλιση Ποιότητας, Οικονομική Διεύθυνση.

Ως  Επιχειρηματικός Σύμβουλος, από το 2006,  σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, έχει διαμορφώσει αποτελεσματικά Συστήματα Διοίκησης με μετρήσιμα αποτελέσματα, έχει διενεργήσει Coaching και Mentoring σε δεκάδες επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, έχει φέρει εις πέρας δεκάδες Επιχειρηματικές Μελέτες, Project Αυτοματοποίησης Διαδικασιών, Οικονομικές & Εμπορικές Μελέτες καθώς και έργα Αναδιοργάνωσης όλων των Λειτουργιών Επιχειρήσεων.

Τέλος, έχει συγγράψει δεκάδες εκπαιδευτικά εγχειρίδια και έχει εκπαιδεύσει στελέχη εταιρειών σε θέματα Οικονομικά, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Management, σε προγράμματα ΜΒΑ, σε Μεταπτυχιακά Οικονομικής Διοίκησης και σε πλήθος σεμιναρίων Management & Finance.